+46 (0)8 89 13 52 
Högsta Kreditvärdighet

Om företaget

Bakgrund

KEMAB, grundat redan 1983, är ett renodlat och komplett kabeltjänstföretag. Karl-Emil Möller, civ.ing. och företagets grundare, har sedan 1968 koncentrerat sig på allt som har med kabel att göra: Högspänningskabel upp till 400 kV, optofiberkabel inkl. ADSS och OPGW, miljövänliga PVC-fria kablar, är några av KEMABs prioriterade produktområden. KEMAB kan idag tillhandahålla ett komplett program av halogenfria kablar för industri, kärnkraftverk, tunnlar, sjukhus, bostäder från EU’s ledande tillverkare på området.
Brandresistenta, flamskyddade och halogenfria kablar marknadsförs under eget varumärke: KEMOFYR™. 

KEMKABEL står för ett komplett program av 0,6/1 kV kraftkabel av typ N1XV.
Förutom produkterna är tjänster och specialentreprenader inom kabelområdet viktiga. En metod att tömma PCB haltiga oljekablarhar mönsterskyddats.

Miljöpolicy

KEMAB bibehåller sin miljömedvetenhet genom att prioritera miljön och därmed bidra till att skapa ett hållbart samhälle. Därför samarbetar KEMAB bara med SS-EN ISO 14001-certifierade företag. Dessutom är sanering av PCB-haltiga kablar en av KEMABs specialiteter.
För mer information kontakta KEMAB.

Kvalitetspolicy

För att kvalitetssäkra sin kabelverksamhet har KEMAB valt att endast samarbeta med leverantörer som är kvalitetscertifierade enligt gällande normer. För mer information kontakta KEMAB.

Kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. UC Risk ska finnas som en trygghet för kunder och leverantörer. Vi tillhör även de företag som har trippel AAA enl. soliditet.

Kontakt​​​​​​​

​​​​​​​
Tel: +46 (0)8 89 13 52 
Fax: +46 (0)8 471 71 66 
Mail: info (at) kemab.se

Adress:
Fjällbjörksgränd 8
SE-165 72 Hässelby
SWEDEN